Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

28/2/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η λέσχη φίλων Πανιωνίου εκφράζει την θλίψη του και συνάμα την απορία του για την αθέτηση της συμφωνίας απο την Παε Ατρόμητος οσον αφορά την ανταλλαγή εισητηρίων στα μεταξύ μας παιχνίδια. κ Σπανέ στο α' γύρο η ομάδα μας σας φιλοξένησε και νομίζω με το παραπάνω άσχετα εαν οι φίλαθλοι σας δεν σεβάστηκαν τίποτα και εκφραζόντουσαν μόνο με ύβρεις, και αυτήν την στιγμή στερείται απο τους φιλάθλους μας που πολύ θα θέλατε να είχατε να παρακολουθήσει την αγαπημένη τους ομάδα. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ λοιπόν και δεν ζητάμε τίποτα άλλο απο το να κρατήσετε σαν άνδρας το λόγο σας εαν αυτός υπάρχει.....
Η ΟΜΑΔΑ Κ20 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Μπράβο στούς μικρούς μας που και αυτήν την αγωνιστική επικράτησε επί του ολυμπιακού με 2 - 0 (35' Σμυρλής 55' Σταμάτης ) και είναι στην δέυτερη θεση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Σπυρόπουλος, Μάκος (46' Κούρος), Διαμαντόπουλος, Γκέζος, Μπούζας, Τσουβαλτσίδης, Ντούνης, Σμυρλής, Σταυροθανασόπουλος (85' Σπανός), Σταματής (80' Μητσόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - οσφπ 1 - 1

Χρυσό βαθμό πήρε η ομάδα μας κλείνοντας την πεντάδα των δύσκολων παιχνιδιών, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια και πάθος για να καταφέρουμε τον στόχο μας..

27/2/11

ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥ Η ΣΜΥΡΝΗ,ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - οσφπ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27-2-2011 19.30 ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 82-77
Ακόμα μία νικη για την ομάδα μας, που αρχίζει πλεον να βλέπει με άλλο μάτι τα πλέι οφ.... ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ


ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Α1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-6
Η ομάδα μας στο πόλο δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, που αν και στο τελευταίο 9λεπτο ήτανε μπροστά στο σκόρ με 5-3 στο τελευταίο 2λεπτο η ομάδα του πείραια κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία απο το κλειστό της αρτάκης..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ 19.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛ..................

21/2/11

αεκ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 1
H ΠΙΣΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Μπράβο στην ομάδα μας που παρότι έμεινε πίσω στο σκόρ κατάφερε στο 89 να ισοφαρίσει με τον Μήτρογλου. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά γιατί ακόμα τίποτα δεν εχει τελειώσει... Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!!!!