Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

18/12/09

Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2010 της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου.

Είναι γεγονός !!! Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2010 της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Όπως έχουμε ανακοινώσει το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στη ποδοσφαιρική ομάδα του Ιστορικού, στο πλαίσιο της επετείου των 120 χρόνων.
Μέσα σ' αυτό περιλαμβάνονται 110 φωτογραφίες από την ίδρυσή της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέχρι σήμερα.
Η τιμή του είναι συμβολική – πέντε (5) Ευρώ – για να το αποκτήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά και αγνοί φίλαθλοι άλλων ομάδων που θα ήθελαν να δουν μέσα από τις σελίδες του, την ιστορία του Ιστορικού Συλλόγου που αν και ξεριζώθηκε από την φυσική του πατρίδα τη Σμύρνη στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία είναι η μεγαλύτερη εθνική συμφορά στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού, η φλόγα και η αγάπη των Ελλήνων της Ιωνίας μεταφύτευσε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στα Ελληνικά χώματα της Νέας Σμύρνης.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του ημερολογίου που χωρίς τη πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την βοήθειά του στη παροχή φωτογραφικού υλικού. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φωτογράφο Δ. Βλάχο που βοήθησε ανιδιοτελώς με το προσωπικό του αρχείο.