Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

6/12/09

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

Το παρασκευοσαββατοκύριακο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας. Μετά τις ομάδες πόλο και μπάσκετ, η ομάδα του ποδοσφαίρου έκανε το 3 στα 3 κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1.
Δεν είναι απλά ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα με μια ομάδα που θέλει να αποκαλείται ότι είναι μια από τις "μεγάλες", αλλά είναι ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε έπειτα από αρκετά καλό ποδόσφαιρο και "τσαγανό", μπροστά σε πολλούς φίλους της ομάδας μας.
Το αποτέλεσμα αυτό το χρωστούσαν πρώτα απ' όλα οι παίχτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον εαυτό τους από πέρυσι με το ΠΑΟ και μετά στους φιλάθλους του, ειδικότερα σε αυτούς που είναι δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ κάθε βδομάδα όπου κι αν παίζει.
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα εμείς οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και κυρίως να βλέπουμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ κάθε βδομάδα όλο και καλύτερο. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα παιδιά και την τεχνική ηγεσία γιαυτό που μας προσφέρουν.

Και μια παραίνεση από τη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου:
Τώρα που η ομάδα μας πάει καλά και κυρίως παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια και οι έμμισθοι κονδυλοφόροι να διαδίδουν και να γράφουν για πολλούς από τους παίχτες μας, ότι είναι στους στόχους άλλων ομάδων για να τους αποπροσανατολίσουν από τη πολύ σοβαρή δουλειά που κάνουν.
ΚΛΕΙΣΤΕ Τ' ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Το video του αγώνα:



ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ