Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

14/12/09

Ημερολόγιο της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, αποφάσισε να αφιερώσει το ημερολόγιο του 2010 στη ποδοσφαιρική ομάδα του πιο Ιστορικού Συλλόγου της Χώρας διαχρονικά, στο πλαίσιο της επετείου των 120 χρόνων από την ίδρυσή του.
Στο ημερολόγιο θα είναι καταχωρημένες 110 συλλεκτικές φωτογραφίες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι κατανεμημένες ανά δεκαετία και παράλληλα θα υπάρχει μια συνοπτική απεικόνιση των δράσεών της έως το 2009.
Η διάθεση του ημερολογίου, θα ξεκινήσει το Σάββατο 19/12/2009 από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου, που βρίσκονται επί της οδού Σοφούλη (κάτω από την Θύρα 9 του γηπέδου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ).
Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου, κατανοώντας τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε, αλλά και στη προσπάθειά της το συλλεκτικό αυτό ημερολόγιο να το αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλοι του συλλόγου, καθώς επίσης και απλοί άνθρωποι που θα επιθυμούσαν να μάθουν τη ποδοσφαιρική ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέσα από το σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αποφάσισε να το διαθέσει στη συμβολική τιμή των πέντε (5) €.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την βοήθειά του στη παροχή φωτογραφικού υλικού.