Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

24/1/10

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δεν θα θέλαμε ποτέ να γράφαμε αυτό το τίτλο, αλλά δυστυχώς ο κύριος Φερέρα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση μας ανάγκασαν να το γράψουμε.
Σαν αγνοί Πανιώνιοι έχουμε να κάνουμε τα ακόλουθα ερωτήματα:
Ο κύριος Φερέρα από την πρώτη ημέρα που ήλθε στον Πανιώνιο είπε ότι θα δώσει έμφαση σε συστήματα.
Ερώτημα 1: Βρισκόμαστε αισίως στον Β' γύρο του πρωταθλήματος. Ακόμα δεν έχει βρεθεί σύστημα να μη γίνονται παιδαριώδη λάθη στην άμυνα;
Ερώτημα 2: Το τεχνικό επιτελείο δε βλέπει ότι υπάρχουν παίχτες που δεν παίζουν στη φυσική τους θέση;
Ερώτημα 3: Όλοι μας βλέπουμε ότι επί 18 αγωνιστικές πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου η ομάδα παίζει με 14 παίχτες, κάποιοι από τους οποίους έχουν κουραστεί και δεν αποδίδουν ούτε το 50% (βλέπε Κουμορτζί, Μπάλαμπαν, Μανιάτης, Τζαβέλλας κλπ). Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση δεν το βλέπουν;
Ερώτημα 4: Δεν έχουν καταλάβει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση, ότι εδώ και πολλές αγωνιστικές η ομάδα δεν έχει ηθικό; Γιατί δεν αναλαμβάνει κανείς να συζητήσει με τους παίχτες.
Ερώτημα 5: Είναι δεδομένο και παραδεκτό, από τους περισσότερους φίλους του Ιστορικού, ότι η ομάδα δεν έχει στόχους και πολύ περισσότερο "ΟΡΑΜΑΤΑ". Χωρίς στόχους και οράματα ζουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κύριοι, μήπως το ΠΑΝΙΩΝΙΟ τον κάνατε δημόσια υπηρεσία και τους παίχτες δημοσίους υπαλλήλους (ο μισθός να πέφτει και.... πέρα βρέχει και άμα κερδίζουμε που και που, παίρνουμε και κανένα επίδομα - πριμ);

Και κάτι τελευταίο. Ακούμε τον Πρόεδρο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να λέει παντού ότι ο σύλλογος έχει παθητικό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Δεν αμφισβητούμε το γεγονός αυτό, ούτε αμφισβητούμε ότι έχει βάλει χρήματα στην ομάδα.
Όμως ή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι επιχείρηση - εταιρεία, που το μόνο που πρέπει να παρακολουθούμε ψυχρά και ρεαλιστικά είναι οι ισολογισμοί του ή είναι η ομάδα στης καρδιάς μας και είμαστε συναισθηματικά δίπλα του. Αν είναι επιχείρηση, τότε μη μας κεντρίζετε τα συναισθήματά μας για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, να πάρουμε π.χ. εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίχτες.
Η Amstel, η Wind, η ETERNAL, ο Σκλαβενίτης Α.Ε και ο Νίκος ο τυροπιτάς, προσφέρουν κάποιο προϊόν και περιμένουν ανταπόκριση από τη πελατεία τους, έτσι λοιπόν κι εσείς διαμορφώστε το προϊόν που μπορείτε να δημιουργήσετε και ζητήστε από την πελατεία σας να ανταποκριθεί. Και επειδή ζούμε στην εποχή της επιχειρηματικότητας και του ανταγωνισμού, οι επιχειρήσεις κάθε χρόνο βάζουν "ΣΤΟΧΟΥΣ". Η διοίκηση της εταιρείας τι στόχους έχει βάλει και τι περιμένει από τους υπαλλήλους της (τεχνικό επιτελείο και παίχτες);
Επειδή όμως εμείς δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε πελάτες της επιχείρησης, αλλά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι η ομάδα της ψυχής μας, είναι κομμάτι του εαυτού και της ζωής μας και πολλοί από εμάς πορευόμαστε μισό και πλέον αιώνα δίπλα του σε καλές και κακές στιγμές, σας ζητάμε το αυτονόητο.
Δείτε τον Ιστορικό με τα μάτια της καρδιάς και τη ψυχής σας και όχι με τους ψυχρούς αριθμούς πάνω σε λευκές σελίδες. Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν έχει παράλογες απαιτήσεις.
Ζητά αξιοπρέπεια και προστασία για τον Ιστορικό από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και σεβασμό από όλους τους άλλους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.