Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

30/1/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ


 Ενημερώνουμε  και επίσημα τους νέους φίλους μας , ότι η λειτουργία της λέσχης μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει σαν στόχο μόνο  την διάδοση των ιδεών και αρχών του Ιστορικού μας συλλόγου. Στα πλαίσια του στόχου μας οφείλουμε να στηρίζουμε και να υπηρετούμε και υπηρετούμε πάντοτε τα εκάστοτε νόμιμα Διοικητικά Συμβούλια του Ερασιτέχνη της <<ΠΑΕ>> και της <<ΚΑΕ>> και να συμβάλουμε με την
 Ενεργή και κόσμια παρουσία μας σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

   Σε  περίπτωση που χρειασθεί να τοποθετηθούμε για κάποιο σοβαρό θέμα , που αφορά την λειτουργία μας ή τις αποφάσεις των ανωτέρω Διοικητικών Συμβουλίων με ανακοίνωση μας ,αρμόδια είναι η ολομέλεια μας και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία των παρόντων . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάθε μέλος μας δεν έχει το δικαίωμα της δικής του προσωπικής γνώμης για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου μας .
    Επίσης ανακοινώνουμε ότι  Λέσχη μας ήταν και θα είναι πάντοτε αυτάρκης , έχει την δική της φωνή και δεν αναμιγνύεται στην λειτουργία άλλων λεσχών, συνδέσμων οπαδών , φίλων κ.λπ που υπηρετούν τον Σύλλογο μας . Αυτό  βεβαίως σημαίνει  ότι  η Λέσχη φίλων Πανιωνίου δεν δέχεται από κανέναν να την συκοφαντούν ότι φέρεται και άγεται κατά καιρούς από διάφορους παράγοντες ή φιλάθλους μας , που όταν εκφέρουν οποιεσδήποτε απόψεις για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου μας είναι καθαρά προσωπικές τους σαν ανεξάρτητες προσωπικότητες και μόνο.


    Ο υπεύθυνος λειτουργίας της Λέσχης  Φίλων Πανιωνίου
                                                     Χρήστος  Καραθανάσης