Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

10/5/12

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Π.Γ.Σ.Σ

Μετά από συζήτηση πολλών ημερών , η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου αποφάσισε (για το κοινό καλό και την ενότητα της Πανιώνιας οικογένειας ) τα εξής :

Να γίνει επίσημη ενημέρωση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σχετικά με την στάση που είμαστε διατιθέμενοι να κρατήσουμε στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων με τον Π.Γ.Σ.Σ για να επανέλθει το ρεύμα στη Λέσχη μας ,που δικάζεται την Παρασκευή 11/5/2012.

Επειδή θέλουμε να δείξουμε έμπρακτα την Πανιώνια ενότητα και αλληλεγγύη είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε εδώ το όλο ζήτημα και να ζητήσουμε από το δικηγόρο μας να ματαιώσει οριστικά το αίτημα μας αρκεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη να ξαναδώσει το ρεύμα στο χώρο που λειτουργούμε και να μην εμποδίσει την εύρυθμη λειτουργία μας , μέχρι και εμείς να εναρμονιστούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου αθλητικού νόμου .

Άλλωστε αυτό μας είχε ξεκάθαρα ζητηθεί με γράμμα από την διοίκηση του Συλλόγου και εμείς άμεσα απαντήσαμε ότι αυτό θα πράξουμε μέσα πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος .
Ελπίζουμε ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κάποιων ανθρώπων δεν θα εμποδίσουν να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την τόσο άδικη και άσκοπη αντιπαράθεση μεταξύ μάλιστα Πανιωνίων (όπως απορημένος είπε και ο ειρηνοδίκης την προηγούμενη φορά ) και μάλιστα συμφώνησε και ο δικηγόρος της μεριάς του Ερασιτέχνη.

Έτσι και εμείς είμαστε όλοι έτοιμοι να τα τελειώσουμε όλα εδώ και να εργαστούμε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ για το καλό του Συλλόγου μας για να ξεπεράσουμε με ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν όλους αυτήν την πολύ δύσκολη εποχή .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ