Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

4/10/12

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ , ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ << ΠΑΙΔΕΣ >> ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΑΣ.

    
    Μετά την πολύ μεγάλης σημασίας νίκη απέναντι στην <<ΑΕΚ>> η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα  τον  << ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ >>  σε ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα . Με τις  δυνατότητες των περισσοτέρων ομάδων να μην είναι μεγάλες , η ομάδα μας σίγουρα  μπορεί να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα . Με συνεχή δουλειά  μπορούν ,παιχνίδι με παιχνίδι,  να διορθώνουν τα όποια λάθη γίνονται  και  να δημιουργήσουν  μία  ομάδα αποτελούμενη κυρίως από Έλληνες ποδοσφαιριστές  που  ιδρώνουν  την φανέλα του Ιστορικού και βήμα- βήμα φτιάχνουν ένα σύνολο  όχι μόνο αξιόμαχο και με συνεχή δυναμική να  παίζει  στρωτό  και οργανωμένο ποδόσφαιρο.
     Οφείλουμε όλοι μας να  παραδεχτούμε  ότι μας  έχει εκπλήξει θετικά  η ενέργεια-αποφασιστικότητα  που βγάζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στα παιχνίδια έως τώρα . Πρωτίστως αυτό  θέλουμε άλλωστε  να βλέπουμε  από τους  νέους παίκτες μας  , να βγάζουν  δηλαδή  το 100% των δυνατοτήτων τους σε όλους τους αγώνες και βεβαίως να  διορθώνουν σε συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας   τα όποια λάθη σίγουρα  θα γίνονται  από παίκτες που τώρα αποκτούν τις  εμπειρίες  στο πρωτάθλημα της << Σουπερλίγκας>> .