Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

29/11/12

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

  
      Νιώθουμε  την ανάγκη , ως Πανιώνιοι που έχουν δει πολλά τα μάτια μας  τόσα χρόνια , να προειδοποιήσουμε  τους Πανιώνιους που θα έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο , ανεξαρτήτως  θύρας  γηπέδου , να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους  . Αρκετά μέλη της  επίσημης διοίκησης της  αντίπαλης ομάδας ,ήδη έχουν προσπαθήσει πολύ να διαμορφώσουν το κλίμα για έναν συνεχώς <<αδικούμενο Παο >>  από τα  <<λάθη >> των διαιτητών . Είμαστε βέβαιοι ότι οι παίκτες  της ομάδας μας θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να μην << τσιμπήσουν >> στις τυχόν διαμαρτυρίες των αντιπάλων τους  στις αποφάσεις τις διαιτησίας από την αρχή του αγώνα .
      Η ομάδα  του Πανιώνιου πρέπει και θα έχει ως μοναδικό της  στόχο  να κερδίσει  καθαρά και δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο  τον Παο  με  τις  αγωνιστικές της δυνατότητες   που πιστεύουμε πως υπερτερούν του αντιπάλου της .
      Και ο κόσμος  της ομάδας μας όμως  πρέπει οπωσδήποτε  να δείξει την  αυτοσυγκράτηση που αρμόζει στις  σημερινές κυρίως συνθήκες ( οικονομικές κ.τ.λ ) και ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ  ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΑΒΗ  από τις τυχόν προκλητικές και ίσως και προσβλητικές συμπεριφορές των αντιπάλων μας –παικτών , προπονητών , παραγόντων και ανταποδώσει  με  βίαιες ενέργειες ( ρίψη αντικειμένων) και ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει πολύ ΟΔΥΝΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ  στην ομάδα μας  ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ( που θα την <<τελειώσει>> δυστυχώς) αλλά και με τιμωρία της έδρας μας .
      Όποιος  δεν συγκρατηθεί  στις  ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ  ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ  των αντιπάλων μας – ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ – θα προσφέρει μεγάλη χαρά στους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ . Ένας τέτοιος οπαδός της ομάδας μας σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ  δεν   ενεργεί σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αλλά σαν εγκάθετος των εχθρών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ  ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΝΙΚΗ . ΜΕ ΦΩΝΗ , ΠΑΘΟΣ  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ