Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

29/12/09

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και τα μέλη της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου αποφάσισε, στο πνεύμα μεγαλύτερης σύσφιξης των σχέσεων των μελών με την Λέσχη, να κληρώσει εντελώς δωρεάν:

α. Τρία (3) αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το Ηράκλειο Κρήτης, για τη παρακολούθηση και τη συμπαράσταση στον Ιστορικό του αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου 2010 και

β. Τέσσερις προσκλήσεις για να παρευρεθούν στον χορό των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2010.

Η κλήρωση τόσο για τα αεροπορικά εισιτήρια, όσο και για τις προσκλήσεις του χορού των παλαιμάχων, θα γίνει στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου τα οποία βρίσκονται επί της οδού Σοφούλη (κάτω από τη Θύρα 9 του γηπέδου), στις 6 Ιανουαρίου 2010 πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ .

Τονίζεται ότι στην κληρωτίδα θα μπουν όλα τα ονόματα των ταμειακώς εντάξει μελών της Λέσχης μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου διατίθενται προσκλήσεις για τον χορό των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ προς 30 Ευρώ έκαστη στην οποία περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2010 στο μουσικό στέκι «Καρδιοφτερουγίσματα» (Δωδεκανήσου 37, 'Αλιμος).

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται με μεγάλη ζήτηση (ήδη παραγγέλθηκε και δεύτερη έκδοση), η διάθεση του συλλεκτικού ημερολογίου 2010 της Λέσχης μας, στη συμβολική τιμή των πέντε (5) Ευρώ.