Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

23/12/09

Ευχές και παραινέσεις για τις άγιες ημέρες.

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου με την ολοκλήρωση του Α' γύρου του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, πιστεύει ότι ο Ιστορικός μας Σύλλογος βρίσκεται μέσα στους υψηλούς του στόχους, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα κάνουν τον απαιτούμενο απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και την απόδοση των παικτών, ώστε να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για την ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις, με παίχτες που θα είναι ικανοί να συνδράμουν άμεσα την δύσκολη προσπάθεια.
Θα θέλαμε τα οράματα των φίλων του Ιστορικού να γίνουν πραγματικότητα και για άλλη μια φορά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να πάρει τη θέση που του αρμόζει, ώστε να βγει στην Ευρώπη.
Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα στους φίλους και τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους και τα οράματά τους.
Στην Διοίκηση, τη τεχνική ηγεσία και σε κάθε παίχτη του Ιστορικού ευχόμαστε να έχουν υγεία και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες τους, οι οποίες θα θέλαμε να είναι κοινές με αυτές των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μας.