Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

20/12/09

Τεράστια επιτυχία στο μπάσκετ, μείναμε από... καύσιμα στο ποδόσφαιρο.

Πολύ μεγάλη νίκη επί του ΟΣΦΠ, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού στη παράταση με 96-94 (κανονικός αγώνας 89-89). Η νίκη αυτή γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αν σκεφτούμε, ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έπαιζε χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίχτη του το Ζορόσκι και βέβαια ότι η ομάδα μας ούτε το βάθος του roster του αντιπάλου μας έχει, ούτε τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια.
Όμως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε το σημαντικότερο. ΨΥΧΗ - ΔΥΝΑΜΗ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και δεν λύγισε ούτε δευτερόλεπτο.
Τέλος είχε και έναν εκπληκτικό Γιάννη Καλαμπόκη που οδήγησε την ομάδα εκεί που πραγματικά άξιζε. Στο βάθρο του νικητή. Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δικαιώνει τους ανθρώπους που την στηρίζουν και πιστεύουν ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα, αν και υπάρχει κακή οικονομική συγκυρία. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!

Αντίθετα η ομάδα ποδοσφαίρου δυστυχώς έμεινε ..... από καύσιμα και έχασε με 2-1 από τη Καβάλα και η ανοδική πορεία σταμάτησε εδώ.
Παρά τη στενοχώρια και το προβληματισμό μας, η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου ζητά από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές να σφίξουν τα δόντια - ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - και να γίνει η απαιτούμενη αυτοκριτική, ώστε να βρεθούν τα αίτια της πτώσης κυρίως της ψυχολογίας και των πολλών νεύρων στο παιχνίδι, που κατά την άποψή μας ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την ανατροπή του αποτελέσματος.