Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

8/12/09

Μαθήματα ιστορίας από ανιστόρητους δεν δεχόμαστε και ούτε πρόκειται να δεχθούμε !!!

Στην ιστοσελίδα της Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ αναρτήθηκε ανακοίνωση, σχετικά με το θόρυβο που δημιούργησε η ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωσή της και η οποία αναφέρεται σε δύο πανό που ήταν αναρτημένα από τους φιλάθλους της ομάδας μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει και τα ακόλουθα:
" Μαθήματα ιστορίας από ανιστόρητους δεν δεχόμαστε και ούτε πρόκειται να δεχθούμε.
  • Από αυτούς που έχουν δώσει δείγμα γραφής με την κλοπή του Μαύρου, αλλά και άλλων αθλητών μας.
  • Από αυτούς που συμμάχησαν με τη Χούντα το ’70 και έκλεψαν το Πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο, χάρη στην άληστου μνήμης «κυρία Δέσποινα».
  • Από αυτούς που το 1992, όταν ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, έβγαλαν «ντουντούκες» και ένα κατάπτυστο βίντεο-κλιπ στο οποίο εμφανίζουν την ΑΕ Κωνσταντινουπόλεως, ως ομάδα προερχόμενη από τη Σμύρνη και την Ιωνία (!) με σκοπό να υφαρπάξουν και από τον Πανιώνιο φιλάθλους.
  • Από αυτούς που κυκλοφορούσαν πρωτοσέλιδα με τίτλους πριν τον μεταξύ μας αγώνα «Δείξτε στον Τσακίρη και τον Νιόνιο ποιά είναι η ΑΕΚ».
  • Και βέβαια από αυτούς που σήμερα μέσω των οπαδικών τους εφημερίδων, έχουν αναλωθεί σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, λάσπης και μίσους κατά του Πανιωνίου, απλά και μόνο επειδή «τόλμησε» να τους νικήσει..."
Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε στην ακόλουθη σελίδα:

Σημείωση της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου:

α. Προσυπογράφουμε ανεπιφύλακτα την ανακοίνωση της Π.Α.Ε.
β. Αν για κάποιους ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι "Νιόνιος", για τους ομογάλακτούς της η ΑΕΚ στο ΠΟΚ είναι το "Αεκάκι".
γ. Εκτός από τη λέξη "Πατριδοκάπηλος" στο λεξικό υπάρχει και η λέξη "Προσφυγοκάπηλος" (λεξικό Μπαμπινιώτη) και ο νοών νοείτω.