Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

31/1/10

Ψηλά το κεφάλι - άμεσες και σωστές αποφάσεις.

Για άλλη μια φορά φύγαμε από γήπεδο με σκυφτά τα κεφάλια, πικραμένοι, απογοητευμένοι και το κυριότερο προβληματισμένοι με αυτόν το ΠΑΝΙΩΝΙΟ που βλέπουμε τους τελευταίους δυό μήνες.

Για άλλη μια αγωνιστική είδαμε μια ομάδα να μην έχει προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο, να μην έχει πάθος και δύναμη, να μην έχει ηθικό, ώστε να δει κατάματα τον αντίπαλό της.

Για άλλη μια αγωνιστική είδαμε την ομάδα μας να μην εκπέμπει σεβασμό σε διαιτητές, μέσα μαζικής ενημέρωσης και αντιπάλους.

Για άλλη μια αγωνιστική είδαμε τις κερκίδες του γηπέδου διχασμένες. Σε άλλους έφταιγαν κάποιοι συγκεκριμένοι παίχτες, σε άλλους οι προπονητές (πρώην και νυν), σε άλλους η διοίκηση και σε κάποιους άλλους οι διαιτησίες.

Επειδή η
Λέσχη Φίλων Πανιωνίου δεν ιδρύθηκε για να δικάζει και να καταδικάζει, ένα λόγο έχει να πει αυτή τη στιγμή.

Κωνσταντίνε Τσακίρη, αύριο το πρωί προσέλαβε ένα σοβαρό, δοκιμασμένο και το κυριότερο προπονητή ψυχολογίας, που να πιάσει αμέσως δουλειά και τουλάχιστον να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας που βρίσκεται σε απύθμενα βάθη. Γιατί αυτή την εποχή, ούτε φυσική κατάσταση μπορεί να κάνει, ούτε το ρόστερ μπορεί ν΄αλλάξει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ανύψωση ηθικού και κάποια τακτική, η οποία το τελευταίο καιρό τουλάχιστον, είναι ανύπαρκτη.

Κωνσταντίνε Τσακίρη, αδικείς τον εαυτό σου, όταν μετά από 3,5 χρόνια Προεδρίας στον
ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν έχεις βρει ικανούς συνεργάτες (διοίκηση και τεχνικό επιτελείο), για να σε βοηθήσουν να κουμαντάρεις το καράβι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και το στρέψεις σε σωστή ρότα (κατά πως λέτε εσείς της ναυτιλιακής κοινότητας).

Οι παραπάνω σκέψεις και προτάσεις είναι του μέλους της Λέσχης Λευτέρη Σιδερή.