Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

8/7/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 6/7/2011

      Μετά την δικαιολογημένη απογοήτευση του Κ. Τσακίρη από την επί μήνες συνεχή και απαράδεκτη συμπεριφορά συγκεκριμένων οπαδών της ομάδας μας απεναντί του , που τον οδήγησε να παραδώσει δωρεάν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών του στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο , ο Σύλλογος μας έχει εδώ και πολύ καιρό περιελθει σε μία περιπέτεια γύρω από το το μέλλον της ΠΑΕ και το ιδικτησιακό της καθεστώς. 
       Στην τελευταία γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη , η οποία δεν έπρεπε ποτέ να γίνει ΑΝΟΙΧΤΗ  , αφού όλοι μας καταλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ήδη   τις συνθήκες που θα επικρατούσαν.Σημαντικότερο όμως όλων ήταν ότι και σε αυτή την παρουσίαση από τον Κ. πρόεδρο Γ. Βεντούρη της πρότασης του επιχειρηματικού -όπως λέει -ομίλου για την αγορά της ΠΑΕ έλειπαν πάλι συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλέιδες που είχαν ζητηθεί από αρκετούς ομιλιτές από την προγούμενη εβδομάδα.
          Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι :
1) O K. Bεντούρης πρέπει σε συνεννόηση με την επιτροπή ( συμπεριελαμβανόμενου του Κ. Σταμούλη) να καταθέσουν εγγράφως και  πολύ καθαρά τα ερωτήματα- δεσμεύσεις συγκεκριμένες που ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση  και σε αυτό το έγγραφο ( γιατί όμως δεν υπήρχε έτοιμο ήδη τέτοιο στην επαφή μαζί τους με τον Κ. Σταμούλη -εκπρόσωπο από τον κόσμο-τις τελευταίες μέρες???) να απαντήσουν ΑΜΕΣΑ οι επενδυτές έστω και καθυστερημένα.
2) Αν απαντήσουν θετικά να τεθούν όλοι αυτοί οι συμφωνημένοι όροι σε ψηφοφορία σε επόμενη Γ.Σ για την αγορά πλέον της ΠΑΕ
3) Αν όμως δεν συμφωνήσουν τότε η Γ.Σ  να εκλέξει νέο Δ.Σ

      Στην νέα σύνθεση του Δ.Σ οφείλουν , για το καλό του Συλόγου μας να συμμετάσχουν όλοι εκείνοι που μπορούν παραγματικά να προσφέρουν είτε χρηματιά είτe σαν προσωπικότητες και  παλαιοί έμπειροι παράγοντες .Όλοι αυτοί είναι απαραίτητοι  αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τo μέλλον του Συλλόγου μας- δεν περισσεύει κανένας . Επίσης τις αποφάσεις της Γ.Σ οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να τις στηρίζουμε .
        Μέσα στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την γενικότερη οικονομική κρίση που ακουμπά όλους τους τομείς της χώρας μας πρέπει όλοι μας να γίνουμε μια γροθιά και να μην επαναληφθούν οι απαράδεκτες συνθήκες -τόσο ξένες στην Ιστορία και το μεγαλείο του Μεγαλύτερου -Ιστορικότερου Συλόγου της χώρας - που ζήσαμε στην τελευταία Γ.Σ. Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και ΜΟΝΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ και με  σχέδιο καλά οργανωμένο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες την Μεγάλη Ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας .