Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

15/7/11

ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

       Οργή και αγανάκτηση κατέλαβαν τους φιλαθλους της ομάδας μας για τους κάκιστους χαρακτηρισμούς εναντίον Των Τσακίρη –Λιανού – Τσολακάκη από τους τέως -υποψήφιους επενδυτές - . Επειδή ,όπως είχαν το δικαίωμα , εξέφρασαν την προσωπική τους γνώμη γιθα την ελλιπέστατη πρόταση τους , όσον αφορά την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Αφού μας ταλαιπώρησαν 2 ολόκληρους μήνες , μας παρουσίασαν ένα σχέδιο αγοράς που και αυτό το ίδιο δεν είχε όλα αυτά που είχαν ζητηθεί , ως εγγυήσεις , από την 1η Γενική Συνέλευση όπως : Καταλυτικές ημερομηνίες που θα έμπαιναν τα χρήματα στην ΠΑΕ , ποιος θα ήταν το πρόσωπο που θα έπαιρνε τις μετοχές της ΠΑΕ ( αφού δεν γίνεται αλλιώς και να περάσει από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού) κ.τ.λ , καταφέρθηκαν με περίσσιο θράσος εναντίον παραγόντων που έχουν προσφέρει επί σειρά ετών στο Σύλλογο μας αφιλοκερδώς με ατελείωτες ώρες προσφοράς και έμπρακτης οικονομικής ενίσχυσης .
         Όλοι μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη ημέρα με συγκεκριμένα βήματα . Όλοι οι φίλαθλοι μας πρέπει να βοηθήσουν και αυτοί αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας . Ιδίως όμως να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του περσινού 1ου γύρου του πρωταθλήματος. Τότε η κριτική εναντίον πάντων ξεπέρασαν ακόμη και την κόκκινη γραμμή με συνέπειες που όλοι μας δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε.
Η νέα διοίκηση της ομάδας μας μπορεί και πρέπει να στελεχωθεί από
Α. Βεντούρης , Πάλλας , Τσολακάκης και άλλους ( Υπάρχουν στην Πανιώνια οικογένεια)

Β . Οικονομικούς παράγοντες , όπως οι Κ . Τσακίρης και Λιανός που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει πάρα πολλά και μάλιστα, πιστεύουμε ότι έχουν το σθένος να παραμερίσουν τις πικρίες που έχουν , από όλα αυτά που έχουν αντιμετωπίσει από μερίδα φιλάθλων μας κατά το παρελθόν .


Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη και κυρίως βάσιμη αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας που αγαπάμε . ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ