Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

6/9/11

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 12-09-2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Μετά την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ τοθ Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τον ορισμό εκλογών για την επόμενη Δευτέρα , πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει την δυνατότητα κατά την άποψη μας να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός , εφόσον επικρατήσουν από όλους μας ( Φίλαθλοι- Τακτικά μέλη – Υποψήφιοι σύμβουλοι ) τα εξής :



Οι μεν φίλαθλοι να πείσουμε τους ενδιαφερόμενους να θέσουν υποψηφιότητα για σύμβουλοι στον Ερασιτέχνη να συνθέσουν ένα ενιαίο κοινό ψηφοδέλτιο . Σε αυτό να συμμετάσχουν οπωσδήποτε όσοι κατά το παρελθόν έχουν έμπρακτα προσφέρει θετικές υπηρεσίες στο Σύλλογό μας καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια των αποκλεισμών ικανών ανθρώπων . Επίσης πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα από τους υποψήφιους το οικονομικό- λειτουργικό πλάνο τους καθώς και τους στόχους τους για το μέλλον όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη .


Πρωτίστως όμως για όλους μας πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να προτείνουν μία καθαρή θέση σχετικά με τον μέλλον και την πορεία της << ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ >> καθώς ο Ερασιτέχνης είναι ο κύριος μέτοχος της . Τα τακτικά μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν μία καθαρή εικόνα για το μέλλον του Ιστορικού και να τοποθετηθούν με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Συλλόγου μας εκλέγοντας τους αποδεδειγμένα πιο ικανούς υποψήφιους , παραμερίζοντας τυχόν προσωπικές φιλίες και όλοι μαζί να επιβάλουν οι εκλογές να γίνουν σε ένα ήπιο κλίμα.


Οι μη εκλεγμένοι υποψήφιοι να συμβάλουν και αυτοί με την στάση τους για την θετική πορεία του Συλλόγου μας και να μην πετροβολούν συλλήβδην τις αποφάσεις των εκλεγμένων χωρίς προηγουμένως να έχουν τεκμηριωμένες – εναλλακτικές προτάσεις. Πρέπει δηλαδή να επικρατήσει από όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία σύμπνοια και θέληση προσφοράς στον Σύλλογο μας .


Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ