Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

14/10/11

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2011 ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ


Το Σάββατο 22/10/2011 ο οργανωμένος φορέας οπαδών του Πανιωνίου <<ΠΑΝΘΗΡΕΣ>> διοργα νώνει στα γραφεία του άλλη μία ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σε συνεργασία πάντα με το Ασκληπείο Βούλας όπου διατηρεί μία πολύ σημαντική τράπεζα αίματος .Επειδή όλους τους τελευταίους μήνες ( εξυπηρετώντας τι άραγε???) τρωγόμαστε μεταξύ μας για δήθεν αντριοσύνη - ντομπροσύνη και όλα τα λοιπά <<μεγάλα>> προτερήματα ,εμάς των Πανιωνίων , εκεί θα φανεί ποιός είναι και τι ?


Η μάχη για τη ζωή σε όσους τους φέρνει η μοίρα να χρειαστούν αίμα ( μπορεί να χρειαστεί σε όλους μας κάποτε) πρέπει και μπορεί να κερδιθεί από ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ. Οταν άκουγα άλλες χρονιές το σύνολο αυτών που δίνουν κάθε φορά ( ας είναι ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο σε σύγκριση με αιμοδοσίες άλλων -πολύ μεγαλύτερων φορέων της Ελληνικής κοινωνίας)σκέφτομαι τι στο καλό ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ-ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ???


Λοιπόν από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 το Σάββατο 22-10-2011 ας είμαστε όλοι ,ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ , για να δείξουμε όχι μόνο την διαφορετικότητα μας αλλά και την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ…