Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

17/10/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΙΣ 16-10-2011

    Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο , για την μαχητικότητα και την εν γένει απόδοση τους στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα παρόλο που αγωνίστηκαν από το 40 λεπτό με παίκτη λιγότερο.

    Δυστυχώς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να καυτηριάσουμε την κάκιστη διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα σε όλες τις διεκδικήσεις της μπάλας που σφυρίχτηκε <<φάουλ>> αυτό ήταν πάντα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας .Έτσι όμως η ομάδα του ΠΑΣ είχε συνεχώς αλλά αδίκως την κατοχή της μπάλας .


    Το πιο κραυγαλέο σημείο αυτής της άνισης μεταχείρισης ,που ήταν πια σε όλους πασιφανής ,ήταν η μη τιμωρία των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας στα αντιαθλητικά φάουλ που αυτοί έκαναν. Αντιθέτως στις όποιες δικαιολογημένες αλλά πάντα ήπιες αντιδράσεις για αυτές του τις αποφάσεις από τους παίκτες της ομάδας του Πανιωνίου έδειξε πολύ εύκολα την κίτρινη κάρτα.
    Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν βεβαίως η φάση στο 40 λεπτό όταν ο ποδοσφαιριστής μας ΟΜΟ δέχθηκε ένα άκρως επικίνδυνο τάκλιν από τον αντίπαλο παίκτη τραυματίζοντας τον . Ο διαιτητής, αν είναι δυνατόν , δεν έδειξε ούτε καν την κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Ιωαννίνων όπως καθαρά ορίζει ρητά ο κανονισμός. Αντιθέτως εξάντλησε την τήρηση αυτού μετά την αντίδραση του ΟΜΟ να σηκώσει το πόδι του εκτός φάσης με πρόθεση να χτυπήσει τον πεσμένο αντίπαλο του δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα.


    Όλοι οι απλοί φίλαθλοι μας αναμένουν την βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας και στην συνέχεια της αποφάσεις της επιτροπής διαιτησίας για τον συγκεκριμένο διαιτητή .Αν όλοι οι υπεύθυνοι φορείς δεν πάρουν τις αρμόζουσες αποφάσεις τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος τότε δυστυχώς φοβόμαστε ότι για μία ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά η διαιτησία θα διαμορφώνει τα αποτελέσματα των αγώνων .