Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

28/10/11

Σύγκλιση ¨Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τον Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ

     Κύριε πρόεδρε, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι μέλη του Π..Γ.Σ.Σ ζητούμε την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας θέμα : <<Συζήτηση για την ΠΑΕ Πανιώνιος και τις αποφάσεις για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της >>.Η πρωτοβουλία μας αυτή ελήφθη για λόγους , τους οποίους και θα εξειδικεύσουμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής :

    α) Παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το πέρας των αρχαιρεσιών για το νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη και δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα το Διοικητικό καθεστώς και το μέλλον της ΠΑΕ. Αυτή άλλωστε είναι υποχρέωση της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη αλλά και ρητή σας δέσμευση προ των τελευταίων εκλογών .


    β) Ήδη τις τελευταίες μέρες έχουν δώσει την παραίτηση τους από τον νυν Δ.Σ της ΠΑΕ ο πρόεδρος κ. Βεντούρης αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τσολακάκης και στην ουσία η ΠΑΕ είναι <<ακέφαλη>> σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την ποδοσφαιρική μας ομάδα.


    γ) Δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση για τυχόν υποψήφιους χορηγούς /επενδυτές ,οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουμε είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη οικονομικά λειτουργία της ΠΑΕ.


   δ) Δεν γνωρίζουμε την τωρινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις της .    Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την άμεση συζήτηση του αιτήματος μας στο Δ.Σ καθότι είναι στα πλαίσια του καταστατικού του Συλλόγου μας. Σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα μας ,λυπούμαστε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες σαν μέλη του Συλλόγου μας για το συμφέρον της ΠΑΕ.