Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

4/3/12

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ - ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


Όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας ένιωσαν πραγματικά αηδιασμένοι από την απαράδεκτη διαιτησία του χτεσινού μας αγώνα με τον ατρόμητο στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα ματς που δεν έγινε ,για τον διαιτητή, η δύσκολη φάση κατόρθωσε με τα σφυρίγματά του εναντίον της ομάδας μας να γίνει ένα επικίνδυνο ματς.

 Α) πολύ εύκολα έβγαζε τις κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά από τις ακατανόητες αποφάσεις του σε  κρίσιμες στιγμές του αγώνα ( περίπτωση φαουλ στον Κούτσι που έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα)
 Β) από την άλλη μεριά είχαμε τη μη υπόδειξη αντίστοιχων καρτών στους παίκτες του Ατρόμητου (προφανέστατη 2η κίτρινη κάρτα άρα κόκκινη  στον αμυντικό του Ατρόμητου ζουέλα σε τράβηγμα από πίσω της φανέλας παίκτη του Πανιωνίου) ,σε πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα τους αλλά και καθυστέρησης στην εξέλιξη του ματς.

Γ) οι ,με το παραμικρό,συνεχείς διακοπές του αγώνα εξαιτίας των διαμαρτυριών των φιλάθλων μας που ένιωθαν συνεχώς τις << τρελές >>αποφάσεις του.

Πρέπει   πρωτίστως η διοίκηση της ομάδας μας να αντιδράσει πολύ σκληρά και στα θεσμικά όργανα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε και άλλες  τέτοιου τύπου διαιτησίες στο μέλλον .Επίσης πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι , ποδοσφαιριστές – προπονητές και πάνω από όλα οι φίλαθλοι του Πανιωνίου και να δώσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία.