Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

21/3/12

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.


Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.


         Όπως όλοι μας βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος , με κάποια <<απρόβλεπτα>> αποτελέσματα , ο πήχης της βαθμολογικής συγκομιδής που θα πρέπει να εξασφαλίσει μία ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία συνεχώς ανεβαίνει .Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει την ψυχολογία και την συμπεριφορά της δικής μας ομάδας καθώς και όσους την ακολουθούν γιατί έχει τις δυνατότητες στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάρει αρκετούς βαθμούς ώστε να μην ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
       Άλλωστε οι διαφορές στις δυνατότητες των ομάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια δεν είναι πια τόσο δυσδιάκριτες ( ισχύει για όλο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος) και αν η δική μας ομάδα δείξει το πάθος , την αυτοσυγκέντρωση και αυτά που μπορεί όντως να αποδώσει στους αγώνες της τότε θα κλείσει την φετινή πολύ δύσκολη από όλες τις απόψεις σεζόν χωρίς κανένα άγχος και αγωνίες . Εδώ όμως είναι που χρειάζεται τουλάχιστον στους εντός έδρας αγώνες της όλοι όσοι θέλουν να λένε ότι αγαπούν και υποστηρίζουν τον Πανιώνιο να το δείξουν στην πράξη ερχόμενοι στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα τους .
        Δυστυχώς στο κρισιμότατο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας πολλοί από αυτούς δεν το έκαναν καθώς το γήπεδο θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερο κόσμο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο σημερινό Ελληνικό πρωτάθλημα σχεδόν για καμία ομάδα . Εμείς σαν Λέσχη Φίλων Πανιωνίου θα θέλαμε να ξεκινήσουμε όλοι μαζί οι φορείς του Συλλόγου μας μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ( που μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους ) , καλώντας με όλους τους διαθέσιμους τρόπους τους Πανιώνιους σε μία << ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ>> για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη . Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση όπως το έχουμε κάνει και σε άλλο άθλημα όταν θεωρήσαμε ότι μπορεί να βοηθήσει.
      Παρόλα αυτά όμως τελευταία λαμβάνουμε συνεχή μηνύματα από την Διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου με την άρνηση της να συνεχίσει η λειτουργία της Λέσχης μας στο χώρο που στεγάζεται σήμερα στην οδό Σοφούλη ( κάτω από την θύρα 9) δείχνοντας ανεξήγητο πραγματικά μένος εναντίον Πανιώνιων φιλάθλων που έχουν διαμορφώσει ένα τόσο ιδανικό περιβάλλον κα το έχουν σαν το δικό τους << στέκι>> , που σημειώνουμε είναι και εύκολα προσβάσιμο, και επιθυμούν την εκδιωξή τους . Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να ξανασυζητήσουμε και τους οικονομικούς όρους λειτουργίας μας , που τους  έχουμε εκθέσει επανειλημμένως- ξεκάθαρα, και μάλιστα  έχουμε ήδη ικανοποιήσει χρηματικά όσα είπαμε μέχρι σήμερα. Έτσι μπορεί να υπάρχει μία σωστή σχέση με τον Ερασιτέχνη, όπως χρειάζεται σήμερα, και ενωμένοι να στηρίξουμε όλοι μας τον Πανιώνιο στο μέλλον.


Έτσι σας παραθέτουμε το γράμμα που στείλαμε ως απάντηση στην επιστολή του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για να φύγουμε από τα γραφεία μας :


Προς τον Πρόεδρο Πανιωνίου Γ. Σ. Σ


Κ. Β. Τσάβαλο


Νέα Σμύρνη 20 Μαρτίου 2012-03-20
      
        Κύριε πρόεδρε , όπως και προφορικά συμφωνήσαμε μαζί σας κατά την επίσκεψή σας στα γραφεία μας την Κυριακή 18/3/2012 παρέλαβα την Δευτέρα 19/3/2012 τον φάκελο που προοριζόταν για την Λέσχη μας .Σας διαβεβαιώνω και εγγράφως , όπως σας εξήγησα και προφορικά και το δεχτήκατε , ότι η Λέσχη μας έχει ξεκινήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες προκειμένου , να εναρμονισθούμε στον νέο αθλητική νόμο ψηφίστηκε πρόσφατα .
Στο κομμάτι που αφορά μάλιστα την Λειτουργία των Λεσχών θα είμαστε έτοιμοι μέσα στα εκ του νόμου χρονικά περιθώρια που έχουμε .

        Κύριε πρόεδρε, με πρωτοβουλία του τότε προέδρου Κ . Τσακίρη και με ομόφωνη απόφαση του τότε Δ.Σ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ. Σ .Σ μας παρεχωρήθη ο συγκεκριμένος χώρος με τις εξής προϋποθέσεις :


Α) Να τους καταθέσουμε αντίγραφο του καταστατικού μας. Β) Τα άτομα που εκπροσωπούν την Λέσχη μας Γ) Να μην δημιουργούμε καταστάσεις βίας Δ) Να βοηθάμε με τις ενέργειες μας στην διάδοση των αξιών και ιδεωδών του Πανιωνίου και να ενισχύουμε στους αγωνιστικούς χώρους τα τμήματα του Συλλόγου μας Ε ) Να δημιουργήσουμε με αποκλειστικά δικά μας έξοδα έναν ιδανικό περιβάλλον που θα χρησιμοποιείται σαν <<στέκι>> των μελών μας και των βετεράνων από αυτούς . Η) Να δίνουμε ένα συμβολικό ποσό κάθε έτος σαν ενοίκιο στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και Θ ) Να μην έχουμε εμπλοκή στα διοικητικά του Ερασιτέχνη της ΠΑΕ η της ΚΑΕ.


        Η μέχρι σήμερα λειτουργία μας έχει όλα τα ανωτέρω χαρακτηριστικά. Η προσφορά μας δε έχει αναγνωρισθεί από όλους μέχρι σήμερα φορείς του Συλλόγου μας και από τον Δήμο Νέας Σμύρνης . Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ξανά το Δ.Σ του Συλλόγου μας ότι τοιουτοτρόπως θα εξακολουθούμε να λειτουργούμε . Θα θέλαμε συνεπώς και από εσάς με την θεσμική θέση που έχετε σαν πρόεδρος του Συλλόγου μας να πάρετε εκείνες τις πρωτοβουλίες ,ακόμα και τώρα , προκειμένου να σταματήσουν οριστικά πλέον οι συγκεκριμένες λίγες φωνές από μέλη του Δ. Σ , που σας οδηγούν χωρίς λόγο να είστε αρνητικός στην συνέχιση της συνεργασίας μας.



Με Πανιώνιους χαιρετισμούς ,
Υπεύθυνος λειτουργίας της
Λέσχης Φίλων Πανιωνίου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ