Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

22/4/12

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΦίλαθλοι του Πανιωνίου,

Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών του Συλλόγου μας δημοσιοποιούμε το κάτωθι κείμενό τους :
Προς τον πρόεδρο
Του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ
Κύριο Β. Τσάβαλο

ΘΕΜΑ : ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ

Κύριε πρόεδρε,
Τα κάτωθι μέλη του Συλλόγου μας ,κάνοντας χρήση του σχετικού άρθρου του καταστατικού του Π.Γ.Σ.Σ , ζητούν την άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης .
Ο λόγος της σύγκλησης της επιβάλλεται να γίνει άμεσα καθότι :

A: Έχουν λήξει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

B: Έχει κατατεθεί στα αρμόδια όργανα ο φάκελος της ΠΑΕ για την αδειοδότηση της

Γ : Έχει ήδη λήξει ο ρόλος της σημερινής διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ .

Στην Γ.Σ πιστεύουμε ότι πρέπει να συζητηθούν :

1) Ο οικονομικός απολογισμός της ΠΑΕ και να ενημερωθούμε από την Διοίκηση ( ως οφείλει αφού είναι εκλεγμένη από τον Ερασιτέχνη) αν ο φάκελος της αδειοδότησης είναι καθόλα εντάξει. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα πως έστω και την τελευταία ώρα μπορούμε να τα επιλύσουμε.

2) Ο αγωνιστικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας .

3) Να θέσουμε τις βασικές κατευθύνσεις σε θέματα όπως είναι , η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ,ο προγραμματισμός δράσης στο οικονομικό και αγωνιστικό πεδίο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πιστεύουμε ότι όσα συνοπτικά περιγράψαμε , είναι θέματα που αφορούν όλους μας και παρακαλούμε όπως οριστεί ημερομηνία για την Σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας .


                           ΤΑ ΜΕΛΗ