Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

10/4/12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ

Φίλαθλοι του Πανιωνίου,

     Παρόλο που έχουμε βγάλει αναλυτικές ανακοινώσεις στο blog της Λέσχης μας ,σχετικά με τα αδικαιολόγητα προβλήματα που συνεχώς μας δημιουργούν οι <<συγκεκριμένοι>> διοικητικοί σύμβουλοι , με αποκορύφωμα την απροειδοποίητη-απαράδεκτη – χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες –διακοπή του ρεύματος διακοπή του ρεύματος στην Λέσχη μας ανακοινώνουμε τα εξής :


     Επειδή βγήκε μία ανακοίνωση της Διοίκησης με πολλές ανακρίβειες για την Λέσχη μας ,είμαστε υποχρεωμένοι με λύπη μας να ανακοινώσουμε αναλυτικά :


1η Ανακρίβεια : Δεν ζητήσαμε εμείς να στεγαστούμε σε αυτό τον χώρο αλλά η πρωτοβουλία ήταν του τότε προέδρου με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στα μέσα περίπου του 2008.

2η Ανακρίβεια : Αναφέρει ότι δεν πληρώσαμε ποτέ κανένα ποσό στον Ερασιτέχνη . Δηλαδή τις αποδείξεις που μας έχουν δώσει με τα διάφορα ποσά που έχουμε καταβάλει σε τακτά χρονικά διαστήματα εσείς δεν τις αναγνωρίζετε;

3η Ανακρίβεια : Γιατί λέτε τις μισές αλήθειες, σχετικά με την ειδοποίηση της Διοίκησης , που μας ζητούσε την καταβολή ορισμένων καθυστερημένων ενοικίων από εμάς ; Γιατί αποσιωπάτε και διαμορφώνετε όπως εσείς θέλετε την υπόλοιπη ουσιαστική συνέχεια του θέματος . Η αλήθεια είναι μία καθότι αποδεικνύεται από το έγγραφο μας προς τον τότε Πρόεδρο που έλεγε ακριβώς τα εξής :
      Ότι λόγω του εορτασμού των 120 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας ,έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία στο χώρο της Λέσχης μας έκθεση φωτογραφίας όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας από το 1890-2010 καθώς και την έκδοση ενός λευκώματος . Λόγω του μεγάλου κόστους αυτών των πρωτοβουλιών μας ζητούμε να δούμε τον Πρόεδρο προκειμένου να δούμε μαζί τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος μας.


       Η προφορική συμφωνία μαζί μας ήταν ,όταν διαθέσουμε το λεύκωμα μας να δώσουμε ένα ποσό , αλλά ταυτόχρονα μας παρακαλέσατε να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και να παραδώσουμε αντίγραφα των συλλεκτικότατων φωτογραφιών μας ( 200 τον αριθμό) για την δημιουργία της επετειακή έκθεσης φωτογραφίας πού έγινε στον<< ΓΑΛΑΞΙΑ>> του Σύλλογο μας το 2010. Κάτι το οποίο εμείς με χαρά αλλά και αρκετή δουλειά το πραγματοποιήσαμε και για αυτό δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων για το πού αξιόλογο-ανεκτίμητο υλικό μας και ειδικά για το επιμελημένο Λεύκωμα μας. Όλοι μας γνωρίζουμε καλά ότι αυτό που έμεινε από αυτήν την εκδήλωση είναι μία σημαντική παρακαταθήκη για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όλων αυτών των ανεκτίμητων –Ιστορικών φωτογραφιών και βεβαίως το λεύκωμα μας για τους φιλάθλους μας .


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι υπήρχε συγκεκριμένο κονδύλι ( με ξεκάθαρη εντολή του τότε προέδρου ) από την διοίκηση του Ερασιτέχνη για την συλλογή φωτογραφιών και την δημιουργία ενός λευκώματος για τα 120 χρόνια του Συλλόγου μας. Μάλιστα επιφορτισμένος για αυτή την δουλειά ήταν ο <<γνωστός >> σε όλους μας σύμβουλος , ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα για αυτά, γιατί είναι τελικά άχρηστος σε ότι του έχει δοθεί να κάνει . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ .


4η Ανακρίβεια :  Στο θέμα της πρότασης της Διοίκησης για την μεταφορά του τμήματος σκακιού στο χώρο μας η αλήθεια είναι μία . Ο ίδιος ο έφορος του τμήματος μας είπε ότι πρέπει να μεταφέρουμε από την Λέσχη όλο το υλικό μας ( φωτογραφίες , βραβεύσεις παικτών μας , ιστορικά έπαθλα του Συλλόγου μας κ.τ.λ ) , καθώς αυτός θα διαμορφώσει διαφορετικά τον χώρο και εμείς θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε ένα τελείως άλλο περιβάλλον να βλέπουμε τους εκτός έδρας αγώνες τις ομάδας μας μόνο . Αυτό δηλαδή θα ήταν μία παραχώρηση του τμήματος σκακιού προς την Λέσχη μας δηλαδή τους <<κατά ανάγκη>> μουσαφίρηδες της Κυριακής. Στην αρχή της συζήτησης όμως κύκλοι μέσα από τον Ερασιτέχνη έλεγαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει μία συνύπαρξη και του τμήματος και της Λέσχης μας ( όπως είπαν άμα υπάρχει η σωστή διάθεση για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο) . Αποδείχθηκε όμως από τα γεγονότα ότι αυτή δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.

        Επιπλέον όλοι μας γνωρίζουμε ότι η εξέδρα στη θύρα 9 του γηπέδου ( που απαγορεύεται εδώ και δεκαετίες η χρησιμοποίηση της ) καθώς και οι χώροι κάτω από αυτή , λόγω κακής κατασκευής , είναι άκρως επικίνδυνοι σε μελλοντική διαμόρφωση τους. Άρα το επιχείρημα ότι θέλουν να φτιάξουν τον χώρο για το σκάκι είναι προσχηματικό και ο τελικός τους στόχος είναι να μην υπάρχει , για δικούς τους λόγους που έχουν μαθευτεί πια παντού, αυτό το καθαρά Πανιώνιο <<στέκι >> των βετεράνων φιλάθλων μας.

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .


Ο υπεύθυνος  λειτουργιάς
της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου 
Χρήστος Καραθανάσης