Ιστορικέ ζούμε για να σ' ακολουθούμε

27/9/12

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ –ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

      Η ερχόμενη αγωνιστική  με την αναμέτρηση  κόντρα στην ΑΕΚ  είναι  μία μεγάλη  ευκαιρία  για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου να αποδείξει  ότι  όχι μόνο έχει δυνατότητες  για την νίκη αλλά  και τα κότσια , παρόλο το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών μας , να ανταποκριθεί  σε πάσης υφής δυσκολίες λόγω της σημαντικότητας του αγώνα  για τον αντίπαλο μας . Μπορεί η  ΑΕΚ  να βρίσκεται  στην τελευταία θέση και να θέλει  οπωσδήποτε να ανακάμψει  αλλά πρέπει να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι το μπορεί με αντίπαλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ  ΜΑΣ.
      Έως  σήμερα  εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε σίγουρα δείξει μία  πιο έτοιμη και  δυνατή ομάδα από  αυτούς  και πρέπει  να το δείξουμε  και το προσεχές  Σάββατο  το απόγευμα . Να  αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος και  πειθαρχία που δείξαμε τις 3 πρώτες αγωνιστικές  σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κυρίως  από τα πρώτα λεπτά  δείχνοντας τους  ποια ομάδα είναι σήμερα η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  και το  ΑΦΕΝΤΙΚΟ του αγώνα .
            Όλος  ο κόσμος  του Πανιωνίου μπορεί και πρέπει να συμπαρασταθεί σε αυτά τα νέα παιδιά από  την πρώτη στιγμή για να πετύχουμε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ-ΚΟΜΒΙΚΗΣ   ΣΗΜΑΣΙΑΣ  ΝΙΚΗ  για την συνέχεια  του πρωταθλήματος .
  
ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ- ΑΠΟΔΕΙΞΗ   ΤΗΣ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ  ΑΞΙΑΣ  ΤΗΣ  ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ .